Johan Cahuzak Theater
 

Welkom op de website van Johan Cahuzak Theater

Beste mensen,

Na 45 jaar ben ik, op 1 augustus 2023 officieel, gestopt met vrijwel alle activiteiten die op deze website staan. En ik moet zeggen, het bevalt me prima. Ik heb een goede beslissing genomen.

Maar als je ergens op wilt reageren, kan ik je zeer waarschijnlijk nog wel een poosje verder helpen.

Het grootste deel van het bedrijf is over genomen door mijn collega’s:
- Michiel van de Burgt michiel@theatermens.nl
en
- Marienke van Terheijden info@theaterhuismarienke.nl

Zij kunnen heel veel en ze weten de weg in subsidieland en het theaterwereldje.

Alle goeds,
Johan

Vanaf begin 1990 trek ik door het vaderland met  mijn programma’s. Naar mijn stellige overtuiging ben ik verwekt in de nacht van 13 op 14 februari 1956 aan de vooravond van de elfde Elfstedentocht. Dat is nog elke winter te merken en resulteerde op 4 januari 1997 in mijn eerste kruisje. Op vrijdag 30 januari 2009 reed ik eindelijk de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee (Oostenrijk). Ik werkte van augustus 1978 tot maart 2006 als part-time leraar maatschappijleer en Nederlands in het voortgezet onderwijs, heb twee kinderen, kleinkinderen en ben redelijk thuis in de bijbel en de wereld van oudere motorfietsen. Ik schrijf in de regionale pers een wekelijkse column. Sinds 17 oktober 2002 ben ik vrijwillig molenaar op een poldermolen in het Gelders Rivierengebied. Via het plakboek van deze thuispagina, kun je de briefwisseling met schrijver Maarten 't Hart lezen.

Ondertussen ben ik vrij goed thuis in de subsidiestromen in dit land. Mail, dan kunnen we kijken wat mogelijk  is.

Al jaren probeer ik eerlijk te ondernemen. Kort en goed: als het door mij gevraagde bedrag te hoog is, moet er een mouw aangepast worden. Tot op heden heb ik nimmer het gevoel gehad dat daar misbruik van is gemaakt. Het is lastig een betrouwbaar beeld te vormen van de optredens. Bel of mail gerust als je van te voren elders een voorstelling wilt bijwonen. Dat kan bijna altijd. En in geval van nood kom ik een proefvoorstelling spelen.

Vanaf mei 2011 werk ik samen met de Speakers Academy. Met duizenden aanvragen, honderdduizenden bezoekers op de site en een kwart miljoen lezers van het Academy Magazine, heeft Speakers Academy een bijzondere positie verworven als sprekersinstituut. 

Leuk als je me gaat volgen op Twitter! Ik probeer te zorgen voor interessante tweets. Het adres van mijn Twitter-pagina is www.twitter.com/johancahuzak

Alle goeds, Johan